Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Poprevo festivalen i Århus er nu klar med det samlede program for årets festival, der finder sted 2. – 3. maj i Studenterhuset.

Poprevo har før haft navne som The Whitest Boy Alive og Jens Lekman på programmet, og med de nye offentliggørelser i dag, som bl.a. tæller århusianske Larsen & Furious Jane, som i øvrigt snart udsender nyt album, og svenske El Perro Del Mar(billedet), ser årets program også rigtigt spændende ud. Svenske El Perro Del Mar er et yderst spændende navn, som jeg personligt ser meget frem til, men desværre måtte jeg i går sande, at hendes musik nærmest er uopdrivelig i Århus.

I forvejen er navne som Efterklang, Xiu Xiu, Speaker Bite Me og 18th Dye allerede offentliggjort. Frekvens.dk er selvfølgelig til stede og klar med anmeldelser fra festivalen.


Fulde bandliste
El Perro Del Mar
Efterklang
Xiu Xiu
18th Dye
Speaker Bite Me
White Magic
Cola Freaks
The Brunettes
Frightened Rabbit
Larsen & Furious Jane
Momus

Poprevos hjemmeside

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Nicki
April 4, 2008 kl. 12:16

Hvis I sender Roy ned for at anmelde poprevo koncerterne, så lover jeg at hans store ønske om at få nosserne kørt over af en tricykel bliver opfyldt.

Peter
April 4, 2008 kl. 13:01

Roy har åbenbart samme effekt på Poprevo som Muhammed tegninger har på Mellemøsten – vi har måtte love at Roy holder sig langt væk, for at vi overhovedet fik lov til at komme ned og anmelde – og selv om manden har en alsidig musiksmag så vil jeg sige at jeg ikke faldt over ret mange El Perro Del Mar eller Xiu Xiu cd’er sidst jeg var deroppe. Ligesom han vidst officielt har meldt ud at han ikke er fuldstændig pjattet med det der Efterklang.

Men jeg glæder mig ihvertfald – vi ses dernede

Nicki
April 4, 2008 kl. 15:30

Ha ha, jeg har lige ændret mening. Jeg vil SÅ gerne se Roy i fjæsset når Jamie Stewart fra Xiu Xiu fyrer sine vildt prætentiøse og monster psykotiske tekster afsted, eller?

Fuck, jeg glæder mig til Poprevo i almindelighed og Xiu Xiu i særdeleshed! Men Peter: Husk nu at hive Anders O med derned til at anmelde, så kan brødrene Fogde sidde hjemme og se Sledgehammer eller en af de utallige andre Tv Danmark klassikere. ;)

Nicki
April 16, 2008 kl. 10:24

Lidt hype:

Frightened Rabbit, udgivet på FacCat sammen med bl.a Twilight Sad, har sgu lige opnået den ære at få topkarakter i de to store danske musikmedier. Jeg kan ikke huske sidste gang, et band har opnået det, imponerende!

http://gaffa.dk/anmeldelser/view.php/mreview_id=35481
http://www.soundvenue.com/review.asp?id=5261

Frightened Rabbit spiller på poprevo og jeg glæder mig meget!

Anders O
April 17, 2008 kl. 15:56

Må jeg i den forbindelse henlede opmærksomheden på Stereogums julemix, hvor der findes en ganske habil julesang med netop Frightened Rabbit?

http://stereogum.com/archives/mp3/holidays-are-a-time-of-cheer-free-mp3s_007466.html

“Jul i juli” er jo lige rundt om hjørnet…næsten.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS