Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Anmeldelse Little Jimmy Reeves “Bring Out The Dogs” (EP)

7/11
Asger Techau (Kashmir) har samlet et band bestående af ham selv på guitar og vokal, Jan “Damage” Petersen (Gravy) på bas, Tobias Ljungar Sødring på guitar og Johan Høyer på trommer, og med Fredrik Thaae (A Kid Hereafter) i producerstolen er slutresultatet blevet en fin lille EP, der netop er udkommet.


Little Jimmy Reeves har udtalt, at de ikke bekender sig til nogen form for genre, men hellere vil lade melodien og spilleglæden styre deres retning. Dette må siges at komme til udtryk på “Bring Out The Dogs”, hvor det slacker-rockende titelnummer efter små tre minutter bliver afløst af en langt mere luftig, Kent-agtig sag i form af Sidetracked.

EP’en igennem demonstrerer Techau, at han er en ganske glimrende sanger – og ikke mindst sangskriver – hvor teksterne cirkler omkring den hårde side af (kærligheds-)livet med udgangspunkt i brutalitets- og narkometaforer. Vokalen bliver leveret med en stilsikker monotoni, som det eksempelvis også kendes fra Kitty Wus udgivelser. Dette kommer især til udtryk på de to næste numre, Romance On Drugs og Heathen, som dovent, men bestemt, tværer melankoli og melodi ud i fjæset på lytteren. Førstnævnte oser i øvrigt af P3-potentiale, mens sidstnævnte på trods af velklang støbt i mol forstyrres en smule af grammatiske ukorrektheder.

Mest gang i den er der på EP’ens sidste nummer, Drowsy Dogs, som i hvert fald ikke skjuler, at Techau til daglig spiller i Kashmir, men som også afslutter EP’en med format. Her er slet og ret tale om en ligefrem rocksang, der med garanti vil vække glæde live.

Alt i alt fem spændende smagsprøver på et band, som helt sikkert også har potentiale til at finde et publikum udenfor Kashmir-kredse.

Little Jimmy Reeves (MySpace) spiller i den kommende tid følgende steder:

4/4 – København, Lille Vega (med Marvel Hill)
26/4 – Roskilde, Gimle
31/5 – Albertslund, Forbrændingen

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS