Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Lyt til lidt forskelligt

Filter Magazine har i dag linket til en række interessante (mini-)koncertoptagelser, som måske kunne være noget for dem, der ikke helt ved, hvad de skal bruge resten af aftenen/natten til.

Daytrotter, som vi før har omtalt her på siden, har for nylig haft Tapes ‘n Tapes, Port O’Brien og Bryan Scary & The Shredding Tears (billedet) i studiet. Derudover er der links til et par radiostationer, som deler optagelser med bl.a. E (som ikke overraskende får de varmeste Frekvens-anbefalinger), The Dodos (som undertegnede af åbenlyse – men ikke specielt saglige – årsager har valgt at forbigå i tavshed) og Lightspeed Champion.

Der burde altså være noget for de fleste.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS