Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Virkelighedens High Fidelity

Et af de bedste kapitler i Nick Hornbys “High Fidelity” handler om en forsmået hustru, der vil sælge sin mands enorme pladesamling for netop så lidt, at det ikke rækker til en flybillet hjem fra der hvor manden er strandet, efter han stak af med en af datterens veninder. Scenen nåede ikke med i Stephen Frears filmatisering, men er vist med som ekstra materiale på dvd udgaven.

Nu har den engelske genbrugsbutikskæde Oxfam modtaget noget lignende, dog ikke fra en vred dame, men derimod en enke. Ifølge The Guardian har den lille Oxfam i Tavistock, Devon fået indleveret en samling på ikke mindre end 4000 plader med klassisk musik, indsamlet gennem 40 år. Hvad samlingen kommer til at indbringe ved de endnu ikke hos Oxfam, der hvert år sælger brugte plader, cder og film for 5 millioner pund.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS