Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Lyt til Larsen & Furious Jane

En af dansk musiks bedst bevarede hemmeligheder, Larsen & Furious Jane, er som sagt snart på banen med et nyt album (men kun som download og vinyl.)

Det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at de første smagsprøver nu er blevet gjort tilgængelige.

Lyt eller download Fine og Widowers nedenfor og besøg så Morningside Records’ hjemmesides mp3-sektion, som er et mindre overflødighedshorn af numre begået af pladeselskabets artister (herunder også flere ældre numre med Larsen & Furious Jane.)

“Zen Sucker” – det århusianske bands tredje studiealbum – er på gaden d. 19. maj.


Larsen and Furious Jane – Widowers


Larsen and Furious Jane – Fine

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Rasmus
April 17, 2008 kl. 15:05

Sikke dog en skuffelse!! Pistvæk er nuancerne, de tindrende smukke luftige kor, de kælne musikalske detaljer, de drømmende smukke arrangementer og ambitioner. Alt det der plejer at adskille bandet fra enhver anden røvballerock-kvintet. Gæt selv hvad der er tilbage. :-(

/Savner debat på Frekvens – sæt i gang.

Anders O
April 17, 2008 kl. 15:52

Røvballer?:)

Jeg er tilbøjelig til at give dig ret, selvom jeg synes ‘Fine’ er et hæderligt nummer.

Jeg vil dog ikke afskrive hele albummet, før jeg har hørt mere end disse to numre. Jeg vil dog tillade mig at håbe på, at der er skruet lidt mere op for den velkendte charme på de resterende skæringer.

Nicki
April 17, 2008 kl. 17:17

Jeg kan klart bedre lide lyden på deres nye album end på de to foregående. Manden kan jo godt strikke nogle stabilt gode numre sammen, men den der irriterende easy listening agtige, afdæmpede voksenpop lyd var desværre for meget til, at jeg kunne holde ud at høre på det i længere tid ad gangen.

Nu synes jeg, at der er kommet lidt mere kant og en mørkere stemning på deres musik, hvilket jeg personligt, ikke overraskende, meget bedre kan lide.

Men det er vist et af de få tilfælde, hvor begrebet “hver sin smag” rent faktisk har relevans i en musikdiskussion…:)

Rasmus
April 18, 2008 kl. 14:51

Ja, der er nok ikke så meget at gøre end at vente og se om der dukker nogle nuancer op. Men tvivler, er det ikke netop pigerne, der har forladt bandet?

Easy listening og voksenpop synes jeg bestemt ikke der var noget af før, men det var IKKE rock, det er sandt. Til gengæld leverede de nogle fantastisk smukke OG mørke sange. Intimt og afbalanceret. Og med så mange lag, man aldrig blev træt af det.

“Kant” er sådan et skønt rockargument. Bare noget er skramlet og dårligt produceret, så har det kant. Og så er det godt… Men ok, hver sin smag. I hvert fald et andet publikum Torsten og co. henvender sig til denne gang.

Henrik
April 20, 2008 kl. 12:08

…jeg synes til gengæld det er sørgeligt at konstatere at i ikke har forstået noget som helst af, hva’ den plade indeholder af uforløste følelser…det gør ondt og godt på samme tid! Hør’ pladen i sammenhæng..det er et værk!
stabile numre?! dette her er noget af det mest velskrevede danske musik!!!

Anders O
April 20, 2008 kl. 17:50

Jeg har ikke indtryk af, at nogen af dem, der hidtil har kommenteret i denne tråd, faktisk har hørt pladen som helhed endnu.

Personligt var jeg ikke imponeret over de to numre her, men jeg glæder mig til at høre hele albummet og stifte bekendtskab med de uforløste følelser.

Rasmus
April 20, 2008 kl. 20:21

Ja, det er måske lidt unfair at kritisere på livet løs på baggrund af to numre. De lover ikke godt, men pladen som helhed skal nok få både 2,3 og 100 chancer!

emil
April 21, 2008 kl. 0:13

Ja, jeg har hørt hele pladen og uden at lyde som en idiot, mener jeg, at man både er en ignorant og uden den store tæft for analyse af musikalsk kvalitet, hvis man ikke blot udfra disse to numre kan høre, at deres nye plade en meget bedre end de foregående. Endvidere skal det siges, at Zen Sucker, efter min allerbedste overbevisning er en af de bedste danske plader de sidste 10 år. Naturligvis kan man blot smide argumentet om “smag og behag”, men i så fald forstummer al diskussion jo. Jeg mener sagtens at man kan sige, at hvis man ikke erkender deres nye plader som langt bedre end de tidligere (og ganske fremragende, sådan helt generelt) ja, så har man ikke fat i den lange ende.

Hvis man bedre kan lide “Tourist….” så skal man nok bare fortsætte med at høre barometeret.

Morningside Records
April 22, 2008 kl. 10:50

Hej Debattører,

ægerligt at læse, at “Fine” og “Widowers” skuffer. Der må ligge store forventninger, når så gode rocksange kan skuffe!

Men det er jo måske et positivt problem og jeg er sikker på, at albummet ikke skuffer. Selvom ‘kælent’ og ‘luftigt’ nok ikke er en rammende beskrivelse længere, er der stadig fantastiske arrangementer og voksende ambitioner.

Brødrene Bunds arbejde i “Widowers” burde egentlig være rigeligt til at gøre det klart, at bandet er langt over langt de fleste ‘røvballerock-kvintetter’.

Hav lidt tålmodighed. “Zen Sucker” er et album – med stort A – med mange facetter og nuancer. Men det kan da være, at vi hellere må lække en af de lidt mindre tilgængelige skæringer næste gang.

Bedste hilsner fra den ene af pigerne, der ikke længere er med i bandet,
Jesper.

:)

Jeppe
May 23, 2008 kl. 15:05

Til Rasmus. Jeg forstår virkelig ikke dine argumenter i diskussionen. Nummeret Widowers har virkelig nuance, musikalske detaljer og ikke mindst ambitioner. Der er et tekstunivers på denne plade uden lige i Danmark, så jeg mener bestemt du burde tage de gode hørebøffer på og lytte lidt mere til numrene.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS