Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Fordi denne uge gav os de første prøver på sommeren 2008, og fordi der skal mere end en frisk prins til at få os i sommerhumør.

Nummeret stammer fra The Sundays’ tredje og sidste album, “Static and Silence”, og dermed slutter historien for det charmerende britiske band, som ellers var blevet spået en stor fremtid og i sin tid sammenlignet med både Cocteau Twins og The Smiths.

“Static and Silence” må betragtes som The Sundays’ comebackalbum, eftersom man ikke havde hørt noget til dem siden 1992s “Blind”, men året (1997) var muligvis ikke det mest velvalgte, da verden på det tidspunkt ikke ligefrem led under manglen på umiskendelige britiske bands.

Synd og skam i virkeligheden, for Harriet Wheelers stemme besad (besidder?) da visse kvaliteter.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS