Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Nyt fra Duels, Leeds’ oversete sønner

En kort periode markerede Leeds sig som det nye Sheffield, når det kom til at spytte indierockbands ud. Kaiser Chiefs, og i mindre grad The Cribs og Pigeon Detectives, fyldte godt i spalterne hos NME og de andre musikblade. I det selskab druknede bandet Duels’ debutplade “The Bright Lights & What I Should Have Learned” fra 2006 desværre lidt, selvom det modtog virkelig flotte anmeldelser over hele linien.

På mandag er bandet klar med nyt album, “The Barbarians Move In”, og at blive overset af pladekøberne og droppet af pladeselskabet har måske haft indflydelse på, at Duels’ lyd er blevet markant mere dyster. Hvor referencerne på debuten lå hos Pulp og David Bowie, leder det nye materiale nærmere tankerne hen på Love, Nick Cave og Joy Division. Tjek selv de fire numre der er til fri aflytning på Duels Myspaceside.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS