Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Lyt til The Last Shadow Puppets

Alex Turners nye (side)projekt, Last Shadow Puppets, har herhjemme modtaget glimrende anmeldelser. Erik Jensen kalder i Politiken albummet for “en af dette års indtil videre mest opløftende oplevelser.” (5 stjerner), Jyllands-Posten betegner arrangementet som “ganske gennemført, charmerende og lidt underfundig” og kvitterer med 4 stjerner. Soundvenue er med på de 4 stjerner, og kalder albummet for “en rigtig solid plade”, imens GAFFA og Berlingske Tidende begge er oppe på 5 stjerner.

Frekvens kan samtidig. med fornøjelse præsentere eksklusive udgaver af to numre fra “The Age of the Understatement”:

The Age of The Understatement:

My Mistakes Were Made For You:

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Anders O
April 25, 2008 kl. 15:23

Jeg har nu hørt albummet igennem et par gange, og jeg må sige, at jeg ikke helt forstår begejstringen. Jeg har ikke noget imod hverken The Rascals eller Arctic Monkeys, men både Turner og Kane er ganske ordinære sangere og kan efter min mening derfor ikke bære et album, hvor vokalarbejdet er så meget i fokus.

Jeg synes, at slutresultatet er nogenlunde, men også en smule utroværdigt og/eller ligegyldigt.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS