Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

The Strokes på vej i studiet

Ikke alle anmeldere var specielt begejstrede for The Strokes’ tredje album, “First Impressions of Earth”, da det udkom i starten af 2006, og efter en længerevarende turné (der bl.a. også bragte dem forbi Roskilde) erklærede Julian Casablancas og følge, at nu var det vist på tide med en pause.

Denne pause er bl.a. blevet brugt på forskellige gæsteoptrædener og 2 Albert Hammond, Jr.-albums (nummer 2, “Como Te Llama”, kommer til juni.)

Nu skriver Consequence of Sound, at de engang så cool New Yorkere omsider er klar til at se hinanden i øjnene igen og påbegynde arbejdet på album nummer 4. Der foreligger endnu ingen deadline, men CoS gætter på, at det bliver indenfor en overskuelig fremtid.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS