Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

The Shins i børneprogram

“Yo Gabba Gabba” er et program for de helt mindste på Nickelodeon, og som det ofte er tilfældet med den slags programmer, så har også dette fjollede og farverige show opnået kultstatus blandt voksne seere.

Og det er ikke kun pga. DJ Lance Rock, kyklopen Muno og robotten Plex, men også pga. de forskellige gæster, som ofte besøger settet. Både Biz Markie og Mark Mothersbaugh (Devo) har haft fremtrædende roller i programmet, og bands som The Postmarks og The Salteens har bl.a. leveret musikken.

I dette videoklip fra Stereogum kan du se og høre The Shins fremføre nummeret It’s Okay, Try Again i en kommende episode af “Yo Gabba Gabba!” Og det kan anbefales, for sangen, som handler om, at det er ok at fejle, man skal bare prøve igen, ser ud til at begejstre de kulørte tilhørere.

[via Soundvenue]

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Kristian
May 4, 2008 kl. 17:51

Som en af de efterhånden mange indie-dads på Frekvens, er jeg ret glad for, at Cartoon Network fodrer the kids med The Hives og The Automatic i deres jingler.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS