Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Anmelderne var over en bred kam skuffede over den svære toer fra We Are Scientists, og seneste single fra “Brain Trust Mastery”, Chick Lit, er langt fra en supersang, selv om Duran Duran/Aha-klangen faktisk vinder ved flere gennemlytninger.

Tilgengæld har den, som de foregående We Are Scientists numre, fået en fremragende video. Der er dømt Turner og Hund møder Brokeback Mountain… eller noget i den stil?!? Det er virkelig godt. Men det er som sagt ikke første gang We Are Scientists skruer en god video sammen. Tryk læs mere for flere glimrende numre/videoer:

Endnu en hund i After Hours:

Måske bedste nummer med We Are Scientists, The Great Escape:

When Flaming Lips statister goes bad, Nobody Move, Nobody Gets Hurt:

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS