Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Kaiser Chiefs, større end Beatles?

Skanderborg-, og generelt altid Danmarksaktuelle Kaiser Chiefs skuffede mange med deres andet album “Yours Truly, Angry Mob” der, udover supersinglen Ruby, ikke kom op på niveau med debuten “Employment”.

Dette album er Frekvens’ hade-coverartist, Mark Ronson, til gengæld så glad for, at han hos Gigwise rask væk sammenligner Kaiser Chiefs med Beatles.

Ronson, der er bag knapperne på bandets tredje album, mener også at de fem Leeds drenge er så sjove, at de hver for sig, ville kunne være det sjoveste medlem i et hvilket som helst andet band. Frekvens er da heller ikke i tvivl om, at Peanut kunne bringe noget latter ind hos Nine Inch Nails eller Tool.

Det er uvist, hvornår den nye plade med Kaiser Chiefs er klar, men numrene You Want History og Never Miss A Beat er allerede blevet luftet live.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS