Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Sommerens hotte navne, del 1

I takt med at festivalsæsonen nærmer sig, begynder aviser og blade, at smide om sig med Don’t Miss/Bands to Watch This Summer-lister. Blandt de første er The Guardian, der har samlet 10 navne, som de mener man bør holde øje med på sommerens (britiske) festivaller. Halvdelen af disse bands er også at finde på Roskilde, desværre ikke Bassekou Kouyate & Ngoni Ba, som Frekvens ellers forudser kunne have været dette års Femi Kuti. Og ja, de har selvfølgelig Vampire Weekend med.

The Guardians 10 udvalgte er:
MGMT
Bassekou Kouyate & Ngoni Ba
Hot Chip
Holy Fuck (billedet)
Vampire Weekend
El Gunicho
Santogold
My Bloody Valentine
CSS
Laura Marling

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS