Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Hvem skal være forsanger i Velvet Revolver?

I fodboldverdenen er der lige nu dømt Silly Season, hvilket vil sige, at de fleste europæiske ligaer pt. er omgærdet af rygter, der sender spillere og trænere i alle tænkelige retninger.

Lidt af det samme foregår der i Velvet Revolver, hvor “supergruppen” leder efter en ny forsanger efter Scott Weilands bratte farvel. Efter grundigt detektivarbejde (eller et smut forbi Wikipedia) kan vi her præsentere en liste over sangere, som på rygteplan kandiderer til pladsen i front. Se den efter hoppet.


Chris Cornell
Josh Todd (Buckcherry)
Mike Patton
Eric Dover (Slash”s Snakepit)
Scott Stapp (Creed)
Izzy Stradlin
Duff McKagan

Seneste i rækken er Sebastian Bach (Skid Row/Hep Alien), som vurderet ud fra disse udtalelser ikke er helt afvisende. Bach var da også inde i billedet, før Weiland i sin tid casino online tiltrådte, men ifølge Slashs selvbiografi, “Slash”, lød hans auditions som “Skid Roses”, og Bach blev derfor kasseret.

Sebastian Bach har da også selv forbehold overfor en sådan konstellation, eftersom han har et meget nært venskab med Axl Rose, og så synes han i øvrigt, at hans eget solomateriale er væsentligt bedre end Velvet Revolvers. Bachs tredje soloplade, “Angel Down”, udkom november sidste år.

Nej, undertegnede krydser fingre for Stapp-drengen, hvilket – hvis vi skal blive i fodboldmetaforikken – ville svare til, at Erik Bo fik et bemærkelsesværdigt comeback hos Manchester United…eller det er måske en tilsnigelse at omtale Velvet Revolver som rockmusikkens pendant til United? Vi siger Bolton så.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS