Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

“Battle of Who Could Care Less”

Vi har tidligere skrevet om Daily Mails angreb på emo-kulturen og Ekstra Bladets komplet ukritiske oversættelse af den engelske formiddagsavis’ artikelserie om emnet.

Nu lader det til, at fans af My Chemical Romance, som ifølge Daily Mail/EB er skyld i teenageres selvmord, har valgt at tage til genmæle. NME beretter i hvert fald om en nært forestående protestmarch mod Daily Mails hovedkontor i London.

Lige nu skulle op mod 300 personer være klar til at iføre sig sort eyeliner og nittebælter og begive sig ud på en længere gåtur, der starter i Hyde Park og altså slutter udenfor Daily Mails kontorer. Det foregår d. 31. maj, hvis nogen skulle være interesserede.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS