Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Why? på smertestillende medicin

Why?’s frontmand, Yoni Wolf, måtte sidste onsdag gennemføre bandets koncert på Loppen på smertestillende medicin, da han led under et særdeles uheldigt møde med et jernrør under et besøg i Lund i Sverige.

Soundvenue mødte Why? backstage, hvor de tre californiere fremførte nummeret Eskimo Snow til ære for musikmagasinets website uden at vise det helt store engagement eller spilleglæde. Om medicinen spillede ind, skal vi lade være usagt (Wolf kunne først huske teksten i tredje forsøg), men ifølge BTs anmeldelse så det ikke ud til at påvirke koncerten.

I går var turen så kommet til Voxhall i Århus, men den koncert blev desværre aflyst, da Wolf endnu engang havde været uheldig. Fra bandets svenske agent forlyder det, at “Yoni är riktigt sjuk. Han bröt handen i Köbenhavn och har fått en svår infektion…”

Herfra skal der lyde god bedring og en opfordring om at passe lidt bedre på i fremtiden.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS