Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Amerikanske pop retsager

Der sker ting og sager i det amerikanske retssystem i disse dage. Et hurtigt kig rundt i diverse tabloider viser, at i hvert fald to mindre sympatiske karakterer i pop-verdenen kan gå en hård tid i møde.

Lou Pearlman, tidligere manager for *NSync, Backstreet Boys, og ikke mindst O Town kan se frem til at spendere 25 år i Hotel Gitterly. Ikke for at have fordummet flere generationer af radiolyttere, men derimod for at have svindlet omkring $300 millioner fra venner, bekendte, pensionister og banker.
Respekt til Yahoo! for at lægge ud med den imponerende skadefro overskrift “Bye Bye Bye”.

Sagen om R. Kellys formodede “sextape” er også endelig kommet for retten, efter at have været udskudt siden 2002. Det 27 minutter lange bånd skulle eftersigende vise Hr. Kelly gøre utroligt upassende ting imod en 13 årig pige. Det er iøvrigt den samme Kelly som producerede Aaliyahs “Age Ain’t Nothing But A Number”, og blev gift med samme Aaliyah da hun var 15 år gammel.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Søren
May 22, 2008 kl. 5:13

De har åbenbart ikke haft let ved at finde vidner til R. Kelly retssagen. Chicago Tribune har historien.

Roy
May 22, 2008 kl. 15:24

“She told the court that she didn’t know where her son was and that he hadn’t been “right” since he was shot in the head a while back.”
- Hvis der nogensinde har været en god grund til at undgå jury-duty, så må det da være den…

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS