Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det bliver til en lidt stille uge i denne omgang, man må gå ud fra at det er fordi SPOT festivalen er lige om hjørnet, hvilket betyder at der kommer masser af gang i koncerterne i næste uge. Her på Frekvens glæder vi os meget til den, efterhånden, traditionsrige festival, som vi selvfølgelig dækker intensivt.

Tirsdag 27. maj
Århusianske Larsen & Furious Jane er i øjeblikket aktuelle med deres tredje album “Zen Sucker”, som høster fantastiske anmeldelser overalt. Tirsdag spiller “the furious five” på Musikcaféen, forvent tungsind og sortsyn i en grad der får Peter H. Olesen til at ligne Bubber.

I dagens udgave af JP Århus siger Torsten Larsen i øvrigt et par kloge ord om bandet og pladen.

Onsdag 28. maj
I 90erne bragede begge disse herre ind på musikscenen i hvert deres band, men der hører sammenligningerne også op imellem det tidligere Backstreet Boys medlem, AJ McLean og Korn forsanger, Jonathan Davis, på nær at de altså også begge to giver koncert på Vega onsdag.

Torsdag 29. maj
Camille Jones singlen The Creeps gjorde ikke meget væsen af sig, før den hollandske producer og DJ, Fedde Le Grande fik fingrene i den. Remix versionen har så til gengæld gået sin sejrsgang verden over og bl.a. solgt 120.000 eksemplarer i England. Torsdag aften gæster de begge to Train til en dobbletkoncert, mon ikke The Creeps bliver en del af sættet?

Et af danmarks mest originale og bedste livebands, Speaker Bite Me spiller på Vega. Bandets koncert til Pop Revo tidligere på måneden udløste f.eks. 6 stjerner i Gaffa.

Fredag 30. maj
Entombed er kendt som foregangsmænd på den svenske dødsmetal scene og står sædvanligvis på meget større scener end tilfældet er fredag, hvor Musikcaféen ligger gulv til.

Camille Jones + Fedde Le Grande giver koncert på Vega.

Næste Uge
Som sagt så dækker Frekvens naturligvis SPOT festivalen i næste uge, og vi glæder os!

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Martin
May 26, 2008 kl. 18:43

Der er et par andre interessante koncerter onsdag.

I København på Loppen spiller én af tidens mest talentfulde sangskrivere, Spencer Krug fra Wolf Parade, med sideprojektet Sunset Rubdown. Og her skal udtrykket sideprojekt ikke tillægges for meget betydning – det er så meget mere end det.

På Musikcaféen spiller svenske Jeniferever, der har nydt fin succes i England de seneste år – dog mere blandt anmeldere end de store skarer.

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS