Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Muligt samarbejde mellem Feist og Gibbard

Feist og Death Cab For Cuties Ben Gibbard samarbejdede indirekte på førstnævntes remix-album fra 2006, “Open Season”, hvor Gibbards andet band, The Postal Service, tog sig kærligt (og kyndigt) af hittet Mushaboom.

Nu ser det ud til, at fans af den konstellation kan se frem til endnu en lækkerbisken, idet Billboard skriver om en kommende Red Hot-compilation, som udover Feist/Gibbard-nummeret også kommer til at indeholde bidrag fra blandt andre The Decemberists, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The National og yderligere to kollaborationer i form af David Byrne/Dirty Projectors samt The Nationals Bryce Dessner og Antony Hegarty (Antony & The Johnsons.)

Det er ganske vist intet “Judgment Night”-soundtrack, men alligevel.

Overskuddet går som med alle Red Hots udgivelser ubeskåret til AIDS-forskningen. “Red Hot and Indie” forventes udgivet til efteråret eller måske først næste år.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS