Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ny supergruppe: Chickenfoot

Chickenfoot er muligvis et af de værste bandnavne i historien, og bandets frontmand har for nylig udtalt, at de mindst er lige så gode som Led Zeppelin. Ikke ligefrem det bedste udgangspunkt for at vinde folks gunst, men stemningen lader nu alligevel til at være overvejende positiv, hvis man skal dømme ud fra kommentarerne på Blabbermouth, hvor nyheden stammer fra.

Det hænger sammen med, at Chickenfoot består af Sammy Hagar (billedet) og Michael Anthony (begge ex-Van Halen), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) og Joe Satriani. Om det er grund nok til at få forventningerne skruet i vejret, er vi nok ikke de rette at spørge, men nyheden skulle nu med, da vores forkærlighed for grimme bandnavne er unaturlig stor.

Chickenfoot går i studiet i løbet af sommeren.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS