Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er mildest talt ikke meget pondus i de to nye numre, der figurerer på den der Morrissey Greatest, men når der er ny video fra Moz, så skal den naturligvis også præsenteres her på siden. Det drejer sig om All You Need Is Me, hvis video der ikke er meget ved, men til gengæld er der masser af bandmedlemmer i formsyede t-shirts.

Mere interessant er det, at det kommende album (der angiveligt får titlen “Years of Refusal”) er klar til udgivelse til september. Om de to numre, vi tidligere har skrevet om, Something Is Squeezing My Skull og Mama Lay Softly On The Riverbed, har fundet vej til albummet kan tiden kun vise, men de optræder i hvert fald på den trackliste, der er angivet på albummets Wikipedia-artikel.

Her kan man også læse rygtet om, at Morrissey vs. Kristeen Young-misæren har fået konsekvenser for Tony Visconti, som ifølge ham selv var hyret til at producere pladen. Den tjans gik i stedet til Jerry Finn, som heldigvis for ham aldrig har arbejdet sammen med Kristeen Young, talt med Kristeen Young eller set Kristeen Young på gaden. Jep, ham Morrissey har altid været en lidt besværlig fyr.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS