Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


SPOT Festivalen er denne uges helt store begivenhed, i samme weekend er der Vesterbro Festival i København. Hvorfor to festivaler for up-coming bands absolut skal ligge i samme weekend kan man jo kun undre sig over. Ud over de to festivaler kommer Kiss og Kylie også forbi Danmark.


Tirsdag 3. juni
Kiss spiller i Forum i København, der er stadig billetter at få (via billetlugen), og det skyldes nok en billetpris på den forkerte side af de 500,- kr.

Torsdag 5. juni
Man skal ikke undervurdere P3s rolle på det danske musikmarked, og i særdeleshed De Sorte Spejdere lader til at have et jerngreb om den danske befolkning. Først breakede de casino Soko og derefter Yoav, der nu kommer til landet for at spille 2 udsolgte koncerter på henholdsvis Voxhall og Store Vega torsdag og fredag. Men vi så ham altså først, eller dvs. Stytzer så ham først og så fortalte han det til os.

SPOT festivallen holder åbningsaften. Programmet for alle tre dage. Vejrudsigten ser ekstremt lovende ud, så Frekvens glæder sig til at se en masse god musik og måske nyde en enkelt fadøl i det gode vejr. It”s a tough job…

Vesterbro Festival starter såmænd også torsdag. Program for alle tre dage. Vores gode ven Stytzer, I ved ham med Yoav, er på pletten, så mon ikke man kan læse et par kloge ord om det ovre hos ham, når weekenden er slut.

Fredag 6. juni
SPOT tager hul på den første dage med egentligt program, imens Vesterbro Festivalen åbner for deres anden dag. Yoav spiller en udsolgt koncert på Store Vega.

Lørdag 7. juni
Både SPOT og Vesterbro lukker og slukker lørdag aften efter tre, forhåbentlig, fantastiske dage.

Søndag 8. juni
Kylie Minogue slutter ugen af med en koncert i Forum, der er stadig billetter at få(Billetlugen), men igen skal man altså ryste op med over 500,- kr.

Næste Uge
I næste uge er der bl.a. besøg af Dinosaur Jr, Whitesnake og Serj Tankian.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS