Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Er stadionrock vendt tilbage?

Begrebet stadionrock har længe været synonymt med firser puddelrock bands, som i deres velmagtsdage kunne tjene milliioner på at spille udsolgte stadions i USA. Drowned in Sound har en interessant artikel, som argumenterer for at de rigtige stadionkoncerter nu er på vej tilbage, eksmplificeret i for eksempel Muse og Foo Fighters som har indtaget Englands national stadion, Wembley, med stor succes.

Et af spørgsmålene som artiklen rejser, er om det efterhånden er for let for bands at headline de mange festivaler, og stadionkoncerter derfor igen bliver målestokken for et bands succes. DiS fremhæver som eksempel at Razorlight headlinede den hæderskronede Reading festival, og så er det jo oplagt at drage en parallel til årets omdiskuterede Roskilde program, hvor Grinderman er at finde blandt hovednavnene, med blot et album på bagen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS