Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Metallica er nederen

Her gik man og havde næsten helt glemt Metallica vs. Napster-sagaen, hvor førstnævnte ihærdigt forsøgte at erhverve sig kontrol over internettet.

Ja, man havde muligvis tilgivet dem deres stupiditet, og enkelte var nok også begyndt at glæde sig til det nye album, “Death Magnetic”, som rammer gaden til september. Men nu er bandet så på krigsstien igen.

Ifølge Wired har Metallica tvunget flere blogs og musiksites til at fjerne deres anmeldelser af albummet, selvom de rent faktisk var blevet inviteret til en brancheorienteret lyttesession.

Wired skriver:

“Metallica representatives played the album for The Quietus contributor “Bob Mulhouse” in London last Wednesday, after he did what one would expect: he posted a review on his blog. They did, after all, invite him to listen to it, knowing that he reviewed music online. Soon thereafter, the band’s management had the review expunged from the internet, along with other early reviews that were a result of the same listening party.”

Gamle nisser.

Off topic: Lyt til Djembefittas Lars Ulrich hos It’s A Trap. Bandet præsenterer selv sangen således:

“It’s about how he can be such a lousy drummer, and still be in polls for “best metal drummer”. It’s almost as funny as saying Håkan Hellström is the best singer in Sweden. I wish he still wore that funny fucking sailor outfit though. He used to be so cute. Håkan that is. A funny sailor dude singing out of tune about how he’s drunk and lonely and the masses go: “We love this guy!” Ha, ha! Lars Ulrich is kinda the Håkan Hellström of Metal. A funny Danish guy who’s drunk and plays drums like a fucking windmill.”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
XXX
June 17, 2008 kl. 0:45

Beslutningen om at fjerne disse blogs, var udelukkende en beslutning som Metallicas management foretog, mens bandet var på turné i Europa. Bandet selv er selv imod nedtagningen af disse blogs, hvilket man kan læse på deres egen hjemmeside: http://www.metallica.com/index.asp?item=600942

Rasmus
June 17, 2008 kl. 5:00

Hold fast, hvor er det latterligt. Er der ikke en eller anden som kan stikke Metallicanisserne en e-mail adresse eller noget, så det kan være de opdager, hvad hele det her internet egentlig handler om.

Søren
June 17, 2008 kl. 5:32

De to ting jeg umiddelbart kommer til at tænke på er “damage control” og “too little too late”. Jeg synes ærlig talt ikke, at Metallica har fortjent, at tvivlen skal komme dem til gode.

Søren
June 22, 2008 kl. 12:14

Wired følger op på miseren i deres artikel Pasture Of Muppets: Inside the Metallica Reviews Scandal

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS