Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Roskilde-optakt og –nedtælling

Der er 14 dage til, at Roskilde Festivalen 2008 skydes i gang. Her på redaktionen er der delte meninger om årets program, som vi bl.a. debatterede i en omgang “Frekvens vs. Frekvens”, men der kan naturligvis graves guld frem, hvilket de følgende sider måske kan hjælpe til med:

Den danske weblog DoCopenhagen er begyndt at tælle ned til årets Roskilde Festival, hvilket gøres med omtaler af udvalgte bands fra årets line-up (med dertilhørende YouTube-klip.)

Der har i år været usædvanligt stille på Universitetsradioens Roskilde-side, hvor der ellers har været masser af rygter og deslige de seneste år. Det samme gælder hjemmesidens forum, men der er dog gang i et par interessante tråde, hvor der bl.a. bliver diskuteret mindre kendte navne og (ikke helt uvæsentligt) vejrudsigt.

Hos DR kan man lade op til dette års festligheder ved at kigge på billeder, læse Roskilde-relevante nyheder og ikke mindst lytte til et par koncerter fra sidste års festival.

På Last.fm finder du en specialdesignet Roskilde-radio, hvor du kan lytte til musik med alle de aktuelle bands og artister.

Til sidst er der nyheder, omtale og afstemninger på Politikens Roskilde-side.

[Update] Musikbibliotek.dk har lavet en omfattende og genreinddelt (og printbar!) guide til Roskilde ‘08.

Kender du til andre steder på nettet, hvor vi kan varme op til dette års festival, så skal du være velkommen til at smide os en kommentar.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Oskar
June 26, 2008 kl. 5:12

Tak, tak skal I have.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS