Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ny bog om kendte, som ikke burde lave plader

Takket være The Independent, kan vi i dag lære om en ny bog om celebrities, som tror de kan lave musik. De fleste af os husker nok Bruce Willis’ noget uimponerende album “The Return of Bruno”, og jeg mindes da også at have set en musikvideo med Carl Lewis.

Udgivelser som disse har en særlig interesse for Tom Hamling, som har samlet imponerende 120 kendis-plader, og nu har beskrevet dem indgående i bogen Celebrity Vinyl. Til trods for en klar fascination af emnet, er det ikke just pæne ord kunstnerne får med på vejen:

“The cover art is ridiculous. But the true humour in this collection lies in the unseen. I mean, what kind of backroom discussion did it take to convince Emmanuel Lewis and the cast of the sitcom Webster to make an album warning kids about the dangers of molestation? Can you imagine the sound engineer in Burt Reynolds’s recording session? Did that guy have to sit behind a soundboard and pretend to enjoy the noises and gurgles coming from the booth?”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS