Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Flere online musik eksperimenter

Der er fuld gang i eksperimenterne med online musik. Der bliver eksperimenteret med nye forretningsmodeller, stillet musik til rådighed til priser som downloaderen selv bestemmer, og introduceret masser af andre spændende initiativer.

Vi har allerede nævnt RCRD LBL, Jill Sobules succesfulde måde at skaffe penge til sin nye plade, og på hjemmefronten er der naturligvis TDCs PLAY.

I den forgangne uge har der igen været fuld fart på. Først bestemte Girl Talk sig for at benytte sig af Radiohead-modellen til distribution af deres nye skive “Feed The Animals”. Gaffa har mere information om hvad man får for sine penge på de forskellige prisniveauer, og Wikipedia har en liste over alle de inkluderede samples. Hvis man kan lide mashups, er det absolut værd at smutte forbi Girl Talks website og sætte et download igang. Det er mit nye favorit mashup-album siden Best of Bootie 2007. Girl Talk kommer på årets Roskilde Festival.

Igår løftede Ian C. Rogers, der tidligere var ansvarlig for Yahoo! Music, sløret for sit nyeste initiativ, Topspin. Topspin er et alternativt musikmarketing-firma. Der er mere info på deres website. De har allerede et par interessante kunstnere i deres stald. Josh Rouse og Dandy Warhols har forladt den traditionelle pladebranche, og kommunikerer nu direkte til deres fans med hjælp fra Topspin. På Josh Rouses website har man for et årsabonnement på $30 fuld adgang til at downloade den fulde production fra den amerikanske singer/songwriter, det er indtil videre blevet til mere end 50 numre. Dandy Warhols har et tilsvarende tilbud på dandywarhols.com.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Anders O
June 21, 2008 kl. 12:59

Mercury Rev forærer nyt album (“Strange Attractor”) væk til medlemmer af bandets mailing list.

http://www.gigwise.com/news/43989/mercury-rev-to-release-new-album-for-free-announce-new-tour

Søren
June 21, 2008 kl. 13:47

Det ser ud til at The Shins følger trenden med deres kommende album. De har forladt Sub Pop og vil selvudgive næste gang:

http://www.billboard.com/bbcom/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1003819340

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS