Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ny single fra Bloc Party

Bloc Party pissede et par fans af, da de på deres hjemmeside i et par dage havde talt ned til en mystisk event, som så bare viste sig at være et link til Radio 1’s hjemmeside i anledningen af, at bandet skulle gæste Zane Lowes radioshow.

Man havde nok forventet noget mere, når hele websitet i en længere periode havde været erstattet af en counter, men Bloc Party mente altså, at det var værd at hype en enkelt radiooptræden. Årsagen til dette må være, at London-bandet havde nyt materiale at byde på i form af singlen Mercury, som er forløberen til et endnu unavngivet tredje album (release omkring årsskiftet.)

Der følger også en video med, som du kan se efter hoppet. Personligt mener jeg, at Bloc Party fortsætter med at udvikle sig i en forkert retning, men videoen er cool nok og fuld af aber, som laver et krabbe-tyre-menneske, som ender med at blive præsident og starte en banankrig. Den er sikkert fuld af politiske kommentarer, men dem må I selv finde. Mercury er i butikkerne d. 11. august. 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Martin
July 9, 2008 kl. 16:45

Jeg var vild med deres demoer. Jeg var vild med Silent Alarm. Jeg var vild med A Weekend in the City. Jeg kan endda lide Flux til trods for Cher-effekten på vokalen i verset.

Men Mercury er ikke Bloc Party værdigt. Ud over vokalen kan det næsten ikke høres, at de står bag. Keyboardhornsektionen er endda lidt pinlig (i særdeleshed efter 3:11)

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS