Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Skanderborg Festivalen nærmer sig, med Kaiser Chiefs og Franz Ferdinand som de store tilløbstykker med Frekvens-øjne. Vi morer os samtidig over, at Skanderborg stadig har meget store plakater hængende landet over, hvor de med store typer omtaler Ricky Wilson, Peanut & co som Kaizer Chiefs, men dem om det.

En af de tilbagevendende features på Skanderborg er Starfighter konkurrencen, hvor nye bands kæmper om publikums gunst og en pladekontrakt. Sidste år fik odenseanske Ave meget pæne anmeldelser, uden at det dog gjorde dem til vindere i konkurrencen.

Det har ikke slået dem ud, og de har lige smidt en ganske flot video på gaden til nummret If Ever Any Beauty. Det er rock af den storladne og ganske patos-fulde slags, og er denne uges video hos Frekvens.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS