Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

She, Him & Zooey Deschanel

Skuespillerinde turned sangerinde er oppe i tiden, omend det viste sig at være lige lovlig meget varm luft, da Scarlett Johansson serverde sine Tom Waits fortolkninger.

Nu er Zooey Deschanel aktuel som She, i duoen She & Him, hvor anden halvdel udgøres af M Ward, og det får hun faktisk rigtig pæn omtale for. Gaffa kalder det “et usædvanligt charmerende og vellykket projekt” og Soundvenue hoster op med 5 stjerner og betegner projektet som “overraskende solidt“.

Frekvens lagde først mærke til skuespilleren Zooey Deschanel da hun optrådte som Trillian i den overraskende gode filmatisering af The Hitchhiker’s Guide to The Galaxy, og synes faktisk hun er ret indie/nørdelækker.

The Guardian har i forbindelse med albumudgivelsen et interview med den talentfulde skuespiller-slash-sangerinde.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS