Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

The Kooks vs. Pigeon Detectives

“Jeg har betydning, skreg sandkornet” er, så vidt jeg husker, en replik fra Steen & Stoffer, men kan fint overføres til Luke Pritchard, forsanger i engelske The Kooks. I tabloidavisen Daily Star udtaler Pritchard sig om hvor fedt det var at være en del af miljøet omkring Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs og Bloc Party, helt tilbage i 2005, og hvordan nye bands, bare laver fortyndede opkog på den total fede vibe, der var dengang. Han nævner Pigeon Detectives som et eksempel på dette. For et band, hvis andet album fik lunkne anmeldelser af samtlige danske anmeldere, minus Diskant, er det en rimelig kæk udmelding. Vi forventer et skarpt modsvar fra Pigeon Detectives en af dagene, gerne noget i stil med “hvad med dig selv” eller “hvem fanden får tatoveret en sommerfugl på halsen?”

Man kommer helt til at savne Oasis vs. Blur…

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS