Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Sidste omgang med Tiger Tunes

Vi har tidligere omtalt de rester og skitser, hedengangne Tiger Tunes med særdeles jævne mellemrum smider op på deres officielle hjemmeside. Det er faktisk gået mere end et år, siden vi sidst hørte “nyt” fra bandet, men nu bliver der så sandelig også rådet bod på det.

Hele elleve demoer, som alle var forstudier til det aldrig udgivne album nr. 2, ligger nu klar til download, og Mr. Moe oplyser desuden, at det definitivt er den sidste omgang numre, vi får lov at høre.

Blandt sangene, som varierer en del i længde og kvalitet, finder vi den lidt foruroligende Elephants With Big Hands, det sikre hit This Is The Club og Satanic Song, som har Figurines’ Christian Hjelm med på gæstevokal.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS