Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Courtney Love har en blog

Courtney Love har en blog på sin MySpace-side, og ganske som forventet er den underlig som bare pokker. Hun skriver – ligesom Ryan Adams gjorde det på sin nu nedlagte blog – om alt og ingenting, men modsat Adams har hun ingen æstetiske eller eftertænksomme motiver. Nej, hun blogger som en 14-årig skolepige, hvis interesseområder indskrænker sig til venne- og venindekontroverser, tidens trends og bøvl med ekskærester.

Et af de mere morsomme eksempler på dette var et nyligt udfald mod Billy Corgan, som ikke havde i sinde at dukke op til hendes datters Sweet Sixteen-fest, hvilket afstedkom mange følelsesladede forbandelser. I mellemtiden er indlægget desværre blevet fjernet, men highlights kan findes hos Buzzgrinder, som også kan rapportere, at Gerard Way (My Chemical Romance) åbenbart ville gå igennem ild og vand for at deltage.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Søren
August 1, 2008 kl. 10:24

Nu du nævner Ryan Adams, så har Courtney da også lige lille hilsen til ham på sin blog.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS