Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Her på Frekvens er vi ret vilde med amerikanske The Hold Steady, som har fået prædikatet “verdens bedste bar-band” hængt på sig en del gange efterhånden. Den 19. oktober kommer de så til København, for at give koncert på Lille Vega, hvor jeg personligt da ganske givet vil være at finde.

Hvis man ikke kan vente så længe, kan man nu via Pitchfork TV opleve en mini koncert med gruppen, fra toppen af et tag i New York, hvor bandet spiller 4 sange fra deres seneste album, “Stay Positive”.

Hold Steady koncerten.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Nicki
August 6, 2008 kl. 22:35

Jeg så The Hold Steay på atp-festivalen tidligere i år, og jeg var sgu imponeret. Det var virkelig et super tændt band med masser af charme og pisse catchy melodier, jeg oplevede den dag.

Jeg vil meget geren joine Indie-Peter på lille vega, men for fanden da mand, Xiu Xiu spiller på Loppen samme aften, av av av!

Jeg tror, jeg vil prøve at nå begge, da Loppen koncerter aldrig starter før 22.30.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS