Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Mashups og copyright

Jeg har ofte følt, at jeg har stået lidt alene med min antipati overfor mashups. En genre, hvis pionerer tæller prominente navne som Jive Bunny & The Mastermixers og Rockrosinen & Pølseenderne, er bare ikke noget for mig. Dog synes jeg, at copyright-spørgsmålet i den forbindelse er ret interessant, for hvad sker der, når mashupene forlader klubberne og går mainstream, som det senest skete for Girl Talk?

“Feed the Animals” indeholder eksempelvis mere end 300 samples, og mon ikke der er en kunstner eller to blandt disse, som godt kunne tænke sig en bid af kagen?

Techdirt, Jossip (+ kommentarer) og New York Times har alle gode artikler om problematikken.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS