Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi var mange, der til det sidste håbede, at Roskilde Festval ville overtage den konkursramte Quart festivals booking af Death Cab For Cutie. Det skete som bekendt ikke, og helt ærligt så havde vi en glimrende festival alligevel.

Det skal dog ikke forhindre os i at krydse fingre endnu engang. De, her på siden, yderst populære amerikanere har nemlig netop offentliggjort en række europæiske datoer, men heller ikke denne gang er der i første omgang blevet plads til en dansk koncert.

Undertegnede har dog noteret sig, at der er koncert i Berlin, London, og derudover er der også en dato på en hollandsk festival, som vi vil holde et vågent øje på. Mest af alt håber vi selvfølgelig at et dansk spillested melder sig på banen.

Death Cab For Cuties tourplan

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS