Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Da Kim Kix og co. drog til de svenske skove for at indspille den selvbetitlede Kim and The Cinders-debut, var det ikke kun for at få arbejdsro, men også for at tage nogle højst usædvanlige indspilningsmetoder i brug.

Albummet er bl.a. indspillet under et træ i den silende regn, på en brændestabel, i den mørke nat med kun sparsom belysning og i en trailer spændt bagefter en kørende bil, og vores anmelder noterede sig da også, at “produktionen fremstår ligeså rå som den natur pladen er blevet indspillet i.”

Nu kan du selv få et indblik i tilblivelsen af “Kim and The Cinders” ved at tjekke den underholdende dokumentarfilm “There Would Be Hugs and Tears, Songs and Stories” begået af Rasmus Wessel Grønning. Del 1 kan ses ovenfor, og her er del 2 og del 3.

Og så kan du i øvrigt også downloade akustiske versioner af Money On The Table og Today Is A Good Day via dette besynderlige Gaffa-interview.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS