Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Støj på frekvensen

Der har unægtelig været en del “støj på frekvensen” denne sommer, og trods mange gyldne løfter om det modsatte, har indlæg af denne slags været en permanent mangelvare. Men nu er sommeren slut og det samme er de dårlige undskyldningers årstid forhåbentlig. Samtidig er Hits In The Car (næsten) oppe i omdrejninger igen, hvorfor der meget gerne skulle være bedre tider på vej.

Northern PortraitI Give You Two Seconds To Entertain Me
Min begejstring for den københavnske trio kender ingen grænser og bandets nyligt udsendte EP “Napoleon Sweetheart” holder samme fantastiske niveau som debuten. Begge kan i øvrigt erhverves for 5 USD stykket hos Matinée Recordings. Northern Portrait er i øvrigt blandt testerne til denne uges udgave af Det Elektriske Barometer, så husk lige at afgiv din stemme!
Download som mp3: I Give You Two Seconds To Entertain Me

Blue SwanChief Of The Tribe
Et lidt utraditionelt udspil, hvor den danske synth-pop duo har tilføjet vokal til eXorb’s instrumental nummer Hatchback Harmony. Men ikke underligt at de har følt sig fristet til at lege videre med nummeret, og slutresultatet er jo også blevet aldeles fremragende.
Download som mp3: Chief Of The Tribe

Leisure AlaskaPresent Yet Unseen
Bandet er så småt ved at indspille en opfølger til 2005 debuten “The Deja In My Vu” og dette første udspil er en rigtig ørehænger, som for alvor har øget forventningspresset.
Download som mp3: Present Yet Unseen

VelourIf You Really Want Me
Endnu et dansk band har desværre besluttet kastet håndklædet i ringen. Denne gang er det kvartetten Velour, som aldrig har fået den opmærksomhed og det gennembrud de har arbejdet hen imod de sidste 10 år. Sidste chance for at høre bandet live og lade sig charmere af deres glade 60′er inspirerede pop musik er på Rust d. 19. september.
Download som mp3: If You Really Want Me

choir of young believersnext summer
Debutalbummet “this is for the white in your eyes” udkom i mandags til fantastiske anmeldelser. Hvis dette nummer er eksponent for resten af albummet, er begejstringen jo fuldt forståelig.
Download som mp3: next summer

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
September 3, 2008 kl. 23:49

Kan kun tilslutte mig koret (undskyld) af folk der roser COYB – Next Summer er fuldstændig fantastisk – den bliver spillet nærmest non-stop herhjemme.

Kristian
September 7, 2008 kl. 10:01

så kobler jeg på lovprisningen af Northern Portrait.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS