Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Efter en smule forvirring omkring Frightened Rabbits koncert på Musikcaféen, skulle det gerne stå fast, at skotterne altså helt sikkert dukker op. Det kan vi selvfølgelig ikke stå for, så vi fik os straks fedtet os ind bag DJ pulten den aften. Så nu kan du altså ikke bare nyde det fantastiske skotske band, men også se folkene bag din yndlingsblog smide med plader. Som om det ikke var nok, så har vi oven i købet fået lov til at give 2×2 billetter ud til koncerten.

Det eneste du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål,
Hvilket amerikansk band skal Frightened Rabbit supporte på disses kommende UK/Europa tour?

Send dit svar til peter@frekvens.dk inden onsdag 1/10 kl. 12.00

Held og lykke.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS