Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Lyt til moi Caprice

På mandag udkommer der nyt album fra moi Caprice. “We Had Faces Then” er produceret af Jeff Knowler (Blur, Super Furry Animals, Elbow) og mikset af John Goodmanson (Nada Surf, The Long Winters, Sleater-Kinney), og på gruppens MySpace-side kan du lige nu Det betyder, at Unibet Casino garanterer, at en Unibet-spiller slutter dagen med en. lytte til ni ud af albummets elleve numre.

Hvad Someone Spent His Life With Her og We Leave Tonight har gjort melder historien ikke noget om.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Mette
October 4, 2008 kl. 6:02

Love it! Specielt de stille sange. Den cd kommer helt sikkert til at stå i min pladesamling!

Anders O
October 4, 2008 kl. 11:36

Jeg er enig. Der er også sket et eller andet med Michael Møllers stemme, som jeg rigtig godt kan lide. Mindre krukkeri perhaps.

tina
October 6, 2008 kl. 10:35

mums….. de bliver da bare bedre og bedre…. fatter ikke hvorfor de anmeldere ikke kan se at de er geniale????? er der andre der har det sådan??

martin
October 6, 2008 kl. 12:54

Moi Caprice er bestemt et hyggeligt band, men “genialt” er nu engang et stort ord! Spørgsmålet er, om dansk musik nogensinde har leveret noget, hvorpå man kunne klistre dette ord (mange vil nok argumentere for, at vi i det hele taget ikke har leveret noget genialt siden Kierkegaard…).

Uanset hvad er det et band, der holder sig på et ret højt niveau – og Anders har helt ret i, at det klæder manden ikke at lyde så krukket

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS