Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Frekvens har mange mange underdog favoritter, som vi ikke helt forstår at verden, og i højere grad Danmark, ikke har fået øjnene op for. Øverst på listen er den amerikanske musiker Pete Yorn, der med sit 2001 debutalbum “Musicforthemorningafter” satte niveauet helt urimelig højt. Han har dog siden udsendt to fine albums, “Day I Forgot” (2003) og “Nightcrawler” (2006).

Ugens video er Yorns helt spritnye nummer (under 20 afspilninger på Youtube da vi så den først), American Blues Vol. 1. Om nummeret skriver Pete Yorn:

“I wrote American Blues Vol. 1. on the 4th of July after reading the morning paper. It’s unlike any song I’ve ever written. I was moved by how much negativity I was reading about and how even groups were boycotting Independence Day because they were so disgusted with the state of our Nation. I was hoping things would improve…they obviously haven’t yet…but I know they will in time.”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS