Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I går ramte Jenny Lewis’ europæiske tour Lille Vega, eller som det blev sagt under band introduktionen, “the woman you came to see, on her mission into the heart of darkness”. Hvis Lille Vega i sandhed udgjorde ondskabens centrum, så er der vist ikke meget at frygte i denne verden, for Lewis blev overøst med bifald i en sådan grad, at hun næsten ikke kunne tro det, sådan så det ihvertfald ud fra min plads på tredje række.

Jeg vil ikke kaste mig ud i en egentlig anmeldelse af Jenny Lewis koncerten i går på Vega, men blot konstatere, at det var en helt igennem fantastisk koncert. For mit vedkommende var højdepunktet da backing bandet samlede sig bag ved Lewis og lagde et fantastisk kor til Acid Tongue. Derudover fik vi også en helt ny Lewis sang, en rocket sag, som folk vist nok er blevet enige om at kalde Highs & Lows. Endelig bød aftenen også på et cover af Love Hurts , som blev fremført af Lewis og hendes guitarist (og kæreste, det heldige møgs…).

De 2 numre er der en koncertgænger, der har fanget på video. Se dem, og en sætliste, efter hoppet.

Her er i øvrigt 2 anmeldelser af koncerten. Gaffa & Soundvenue.

Love Hurts

Ny Sang (Highs and Lows?)

Sætliste
Jack Killed Mom
The Charging Sky
Rise Up With Fists!!!
Bad Man’s World
Carpetbaggers
You Are What You Love
Melt Your Heart
Ny Sang (Highs and Lows)
Acid Tongue
The Next Messiah
Sing A Song For Them

Ekstra numre
Love Hurts (Cover)
Godspeed
Band Intro
See Fernando

(Foto: Thomas Kjær)

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS