Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

art2brut

Vores entusiasme for Art Brut er omvendt proportionel med vores glæde ved My Chemical Romance, der generelt kun bliver nævnt her i forbindelse med døds-emo-kulter.

Men de to bands frontmænd deler faktisk en interesse. Gareth Way laver tegneserier og Eddie Argos læser dem. Og her ramler de to meget forskellige sangere sammen. , og da han først havde overvundet sin skepsis (“I”m not really a fan of My Chemical Romance, and Grant Morrison”s pretentious ramblings in the introduction to the book claiming that the band is spearheading some 5 mg of buy-detox.com in every ounce, which is presumably why Leo XIII gave it his gold medal. sort of “necrodelic” counter-culture revolution makes me dislike them even more”), havde han faktisk pæne ting at sige.

“Gerard seems to be hell-bent on out cramming as much cool stuff into his story as possible: there are eighty-year-old smoking school boys, talking monkeys, an orchestra that can bring about the end of the world, and at one point the Eiffel Tower turns into a spaceship. The story is good enough to sustain it though, and I”m definitely going to get the next installments.”

- han havde Frekvens fanget ved “talking monkeys”! Så ligesom Argos, så vi gerne at Way kvittede sit “necrodelic” band, og koncentrerede sig om tegneserier.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS