Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

franz-ferdinand

Indierockens svar på “Chinese Democracy”, det tredje album fra skotske Franz Ferdinand, skulle nu være på trapperne, med en udgivelsesdato der hedder 26. januar. Men allerede nu kan man høre første single fra “Tonight: Franz Ferdinand”, Ulysses, på bandets myspaceside. Bandet har bevaret deres FF-særpræg, men der er skruet lidt op for det elektroniske, og verset virker lidt mere underspillet. Der skulle nok være noget, at glæde sig til i slutningen af januar.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
November 20, 2008 kl. 16:33

Jeg var ellers af den klare overbevisning at det andet Postal Service album var indie-chinese-democracy.

I øvrigt synes jeg man støder på en single ved navn “Lucid Dreams” ret let og ret ofte i forbindelse med FF, er der måske nogen der ved hvordan den passer ind i sammenhængen?

Kristian
November 20, 2008 kl. 16:43

Jeg mener Lucid Dreams blev udsendt som single i sommers, før der lå noget endeligt fast om albummet. Den skulle også være at finde på Tonight: Franz Ferdinand, og kan streames her, med skrattende pickup’n'all:
http://www.franzferdinand.co.uk/lucid-dreams/index.html

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS