Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

stoej-paa-frekvensen1

Efter al sandsynlighed bliver der ingen udgave af “Støj på (jule-)Frekvensen” i år, så i stedet vil jeg blot henvise til de 5 numre i sidste års indlæg, som alle stadig kan varmt anbefales. December måned er altid en lettere stresset affære, selvom aktivitetsniveauet på Hits In The Car ikke just afspejler dette. Men bag kulissen arbejdes der intensivt på at få lyttet til en række af årets udgivelser, som undertegnede af forskellige årsager har ignoreret/overset, således at grundlaget for årslisten bliver det bedst mulige. Så med dette udgangspunkt, præsenteres nedenfor numre fra 5 udenlandske albums, der p.t. bliver gennemlyttet flittigt og som alle forventes at komme til at figurere på min endelige årsliste.

MañanaMake a Tiger (Album: “Interruptions”)
Det er ikke ofte man støder på et band fra Schweiz, som man har lyst til at beskæftige sig med i længere tid af gangen. Men debut albummet “Interruptions” fra Mañana har formået at placere endnu en nation på mit musikalske verdenskort og samtidig gjort ventetiden på det kommende udspil fra Mew (næsten) udholdelig.

Download som mp3: Make A Tiger

Emerald ParkFor Tomorrow (Album: “For Tomorrow”)
Næsten trivielt at skrive det samme om og om igen, men der er altså ingen, der formår at skrive så iørefaldende og uimodståelig popmusik som vore naboer mod øst. Langtidsholdbarheden kan altid diskuteres, men da jeg har lyttet til albummet et utal af gange i årets løb, kan det ikke bare ignoreres når året skal opsummeres.

Download som mp3: For Tomorrow

CelestialCrystal Heights (Album: “Crystal Heights”)
Et alt, alt for kort men alligevel utroligt charmerende indie pop album, der (næsten) kan give enhver C86 nostalgiker fugtige øjne.

Download som mp3: Crystal Heights


Navaro
For A While (Album: “Under Diamond Skies”)
Siden jeg for nogle år tilbage faldt over en stribe demoer med den engelske singer/songwriter Pete White, har jeg med spænding imødeset hans første officielle udgivelse. Den kom desværre i en lidt anden indpakning end jeg havde håbet på, idet bandet Navaro, udover Pete White, består af sangerinden Beth Navaro og guitaristen Steve Austin. I forhold til demoerne er musikken blevet mere folk inspireret samtidig med at Beth Navaro har en smuk men betydelige mindre karakterfuld stemme end Pete White, hvilket har gjort slutresultatet en smule skuffende. Men i bedste Fleetwood Mac stil går vokalen på skift imellem bandets medlemmer og da sangskrivningen til alt held er helt i top, lykkes det alligevel albummet at snige sig ind på min årsliste.


Download som mp3: For A While

My Raining StarsAll This Time (Album: “From St. Saviour to Quickwell”)
En årsliste må jo nødvendigvis afspejle ens præferencer, og franske My Raining Stars skriver præcis de der iørefaldende guitardominerede sange, som altid skamløst appellerer til mit indie pop hjerte.

Download som mp3: All This Time

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS