Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

hhot-chip

Vampire Weekend er åbenbart så begejstrede for Peter Gabriel at de måtte name-droppe ham på hele to sange i år, faktisk med præcis den samme linje. Således kunneman høre ordene “It feels so unnatural, Peter Gabriel too” i både sangen Cape Cod Kwassa Kwassa fra debut albummet, samt i nummeret Ottoman som findes på soundtracket til filmen “Nick and Norah’s Infinite Playlist”.

I et noget usædvanligt samarbejde har Hot Chip og Peter Gabriel nu taget Cape Cod Kwassa Kwassa under kærlig behandling, og Peter Gabriel når da også lige at give sin mening til kende i nummeret med ordene “it feels so unnatural to sing your own name“.

Hør nummeret hos Pitchfork.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS