Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

little-man-tate

Vi starter langsomt op på musikåret 2009 med nyheden om, at Sheffield-bandet Little Man Tate gæster Loppen i slutningen af januar. Bandet udsendte i slutningen af sidste år, deres andet album, “Nothing Worth Having Comes Easy”, og fik pæne anmeldelser, for et band der i den grad lever i slipstrømmen efter Arctic Monkeys. Vi har tidligere omtalt at nummeret Joined By An iPod er til fri download på bandets myspaceside, og ellers kan singlen Man I Hate Your Band bestemt også anbefales.

Koncerten er onsdag den 29. januar, og billetterne koster blot 60 kroner.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Troels-Henrik
January 5, 2009 kl. 15:03

Om end det ikke er et super relevant indlæg for mig, så er jeg glad for, at der kommer nogle indlæg her i januar-tørken! :-)

Keep it up!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS