Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Best of Bootie 2008

På Frekvens er vi lidt splittede når det kommer til mashups. Jeg ved, at Peter og jeg morer os godt med diverse mashups, mens der er andre (Anders?), der overhovedet ikke kan se det interessante ved dem.

Det skal ikke forhindre Ainsi, vous retrouverez notamment deexcellentes machine a sous e sous qui vous racontent une veritable histoire interactive. mig i lige at nævne, at dette års Best Of Bootie mashup er tilgængelig til downloadBootie USA sitet. Jeg her kun lige haft tid til at lytte til halvdelen, men det lyder til at være lige så underholdende som sidste år.

Skulle man være interesseret, er der Best Of Bootie mashups på sitet gående helt tilbage til 2005.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS