Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

robyn

Store dele af Frekvens redaktionen mødtes sidste år på Roskilde Festival så vi sammen kunne se, hvad der viste sig at blive en ret fantastisk koncert med Robyn. Her kunne man bl.a. opleve en akustisk version af nummeret Be Mine!.

Pitchfork kan idag fortælle at Robyn nu udgiver en EP med nogle akustiske versioner af sange fra det seneste selvbetitlede album, “Robyn”. Albummet udkom egentlig helt tilbage i 2005, så nyt materiale ville jo egentlig være at foretrække men indtil da må vi nøjedes med akustiske versioner af sangene, Be Mine!, With Every Heartbeat og Bum Like You.

Be Mine akustisk live (og lidt efterfølgende interview)

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS