Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

fever-ray

Karin Dreijer Andersson som til dagligt slår sine folder i The Knife er klar med sin solo debut under navnet Fever Ray. Albummet er egentligt først på gaden i fysisk format den 23. marts, men allerede nu kan man altså erhverve sig albummet digitalt.

Nu skal det har ikke være en reklame, men et af stederne hvor man kan købe Fever Ray er på siden Klicktrack. Men hvis man ikke lige er sikker på om Fever Ray er ens sparepenge værd, så har klicktarck lagt hele albummet op som stream, så man kan lytte det igennem inden man bestemmer sig. Faktisk lader det til at være kotumen ved alle de albums der bliver solgt fra Klicktrack, så imens man er igang kan man jo også passende lytte til andre fine nordiske kunstnere som Wildbirds & Peacedrums, Frida Hyvönen, First Aid Kit og Rumpistol.

Lyt til Fever Ray (og alle mulige andre)
OBS: Det lader til at siden har en lille bug der betyder at sangene kun loader 30 sek. af gangen, så man skal lige være lidt flittig på play knappen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS